Kvepalai moterims Forever Alofa

Akcija!

Kvepalai moterims Forever Alofa

34.33 32.61

• Gėlių, citrusų ir šiltos natos
• Unikalus ir moteriškas
• Puikiai tiks bet kokiai progai

Produkto kodas: 643 Kategorijos: , ,

Pasidalinti produkto nuoroda

Aprašymas

Gaivus ir maloniai saldus užburiantis šiltas gėlių aromatas

Apgaubkite savo pojūčius Samoa salų gyventojų meile ir galia, kurias įkūnija šis išskirtinis aromatas, sukurtas siekiant pagerbti bendrovės Forever įkūrėją Rexą Maughaną ir jo nuoširdžią draugystę su Samoa salų žmonėmis.

Samojiečių kalba „alofa“ reiškia „meilę“ – žodį, kurį į bendrovės Forever audinį įpynė Rexas, dažnai kartodavęs, kad „Forever galia – tai meilės galia“.

Pajuskite šią meilę mėgaudamosi kvepalais „Forever Alofa“ – gundančiu aromatu, sukurtu specialiai bendrovei Forever. Kompoziciją sudaro užburiantys kruopščiai atrinkti augalų aromatai. Gėlių natos, tokios kaip jazminai, persipina su gaiviomis citrusų ir šiltomis santalų natomis, sukurdamos elegantišką, itin moterišką aromatą.

Kvepalų „Forever Alofa“ buteliukas ne mažiau patrauklus už patį aromatą. Kruopščiai apgalvotame dizaine panaudoti tradicinio samojiečių meno motyvai, įkūnijantys sąvokos „alofa“ esmę.

Šis kruopščiai sukurtas aromatas taps gundančia baigiamąja nata tiek kasdien, tiek ypatinga proga. Pajuskite meilės galią mėgaudamosi kvepalais „Forever Alofa“.

SUDĖTIS: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Farnesol.

Kiekis: 30 ml