Kvepalai vyrams Forever Malosi

Akcija!

Kvepalai vyrams Forever Malosi

34.33 32.61

• Šiltos medienos ir prieskonių natos
• Unikalus ir vyriškas
• Puikiai tiks bet kokiai progai

Produkto kodas: 644 Kategorijos: , ,

Pasidalinti produkto nuoroda

Aprašymas

Intriguojantis medienos aromatas su gaivos ir prieskonių natomis

Apgaubkite savo pojūčius Samoa salų gyventojų meile ir galia, kurias įkūnija šis išskirtinis aromatas, sukurtas siekiant pagerbti bendrovės Forever įkūrėją Rexą Maughaną ir jo nuoširdžią draugystę su Samoa salų žmonėmis.

Samojiečių kalba „malosi“ reiškia „galią“ – žodį, kurį į bendrovės Forever audinį įpynė Rexas, dažnai kartodavęs, kad „Forever galia – tai meilės galia“.

Pajuskite šią galią mėgaudamiesi kvepalais „Forever Malosi“ – išraiškingu, rafinuotu aromatu, sukurtu specialiai bendrovei Forever. Kompoziciją sudaro užburiantys kruopščiai atrinktų augalų aromatai. Medienos ir prieskonių natos, tokios kaip santalai ir bergamotės, persipina su gaiviomis kiparisų ir citrusų natomis, sukurdamos harmoningą aromatą, kuris puikiai tiks ir kasdienai, ir ypatingoms progoms vakare.

Kvepalų „Forever Malosi“ buteliukas ne mažiau patrauklus už patį aromatą. Kruopščiai apgalvotame dizaine panaudoti tradicinio samojiečių meno motyvai, įkūnijantys sąvokos „malosi“ esmę.

Rinkdamiesi kvepalus „Forever Malosi“ jūs renkatės galią ir pasitikėjimą tiek dieną, tiek vakare. Šis kruopščiai sukurtas aromatas taps gundančia baigiamąja jūsų kasdienės rutinos nata.

Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Citronellol, Coumarin, Citral, Geraniol.

Kiekis: 30 ml