VIT♂LIZ™ – Energijos šaltinis vyrams

Akcija!

VIT♂LIZ™ – Energijos šaltinis vyrams

32.20 30.58

  • Patentuotas augalinių medžiagų derinys, kuriame yra gulsčiųjų serenojų, afrikinių slyvų ir moliūgų sėklų.
  • Optimalios maistingų medžiagų proporcijos sveikai prostatai.
  • Polifenolių kiekis prilygsta viename granato vaisiuje esančiam jų kiekiui.

Pasidalinti produkto nuoroda

Aprašymas

Anksčiau ar vėliau su rūpesčiais dėl prostatos susiduria kiekvienas vyras. „Vit♂lizeTM“ pagamintas „Forever Pr♂6®“ pagrindu, tačiau jame daugiau maistinių medžiagų, daugiau lengvai pasisavinamų maistinių medžiagų formų ir daugiau veiksmingų augalinių komponentų. Vartodami „Vit♂lizeTM“, sveikai maitindamiesi ir reguliariai sportuodami išsaugosite sveiką prostatą. Šis ypatingas, kruopščiai pagamintas produktas – labai veiksmingas įvairių medžiagų derinys.

KIEKIS: 60 gelio kapsulių. 

Jame yra žolelių, vitaminų, mineralų ir antioksidantų, padėsiančių išsaugoti normalų šlapimo nutekėjimą, optimalią sėklidžių funkciją ir sveiką prostatą.

Patentuotas augalinių medžiagų derinys

„Vit♂lizeTM“ sukurtas panaudojant patentuotą augalinių medžiagų mišinį, kuriame yra gulsčių ų serenojų, afrikinių slyvmedžių ir moliūgų sėklų. Jau ne vieną šimtmetį šie augalai vartojami siekiant išsaugoti sveiką prostatą.

Ypatingas maistinių medžiagų derinys

„Vit♂lizeTM“ – tai specialiai vyrams sukurtas maistinių medžiagų derinys, padedantis išsaugoti sveikatą ir optimalią prostatos funkciją. Vitaminai C, D, E ir B6 būtini siekiant išsaugoti sveiką prostatą. Šie vitaminai papildyti dviem mineralais – selenu ir cinku; moksliniais tyrimais įrodyta, kad jie ypač svarbūs sveikai prostatai. „Vit♂lizeTM“ taip pat yra tiek kvercetino ir likopeno, kiek reikia siekiant užtikrinti optimalų poveikį prostatai.

KITOS SUDĖTINĖS DALYS: želatina, glicerinas, išgrynintas vanduo, bičių vaškas, sojų lecitinas, saldžiavaisio pupmedžio ekstraktas. Yra sojų.

REKOMENDUOJAMA: po 2 kapsules per dieną kaip maisto papildą.